Viskas išminkome, leidžiama “atsistovėti“ kambario temeratūroje apie 60 min., kol pakyla. Formuojama pailgos formos gaminys ir supjaustomas gabalėliais. Nenaudota papildomai formavimui miltai. Kepama 180 laipsnių temperatūroje 10-15 min. ant kepimo popieriaus.
Sviestą, agavų sirupą, kiaušinius išplakti. Miltus, kepimo miltelius ir prieskonius išmaišyti. Suvesti abi mases ir gerai išminkyti tešlą. Tešla ne mažiau 30-60 min. palaikyti šaldytuve. Kotčioti be papildomų miltų, kepti ant kepimo popieriaus 10 min. 180 laipsnių temperatūroje. Kuo ploniau išminkoma, tuo traškiau. Šį kart norėjosi storų sausainių, todėl kepėme su kepimo milteliais ir minkėme tešlą ne plonu sluoksniu.
Šaltinis – http://sveikataipalankus.lt